Vi arbetar med maskiner, jord och skogsbruk & innovationer!

Inovationer på gång!

Vi arbetar just nu med ett spännande inovationsprojekt som hanterar "Roterande spannmålsodling med permanent bottengröda" Detta i ett konsortium med Bona Egendom, SLU, Hushållningssällskapet Östergötland och Archaea AB.  Mer information kommer snart då detta projektet är i en uppstartsfas. Målet med projektet är att minska utsläpp av växthusgaser och amoniak.

Drängen. 1 person liggande på Drängen utför lika mycket jobb som 3 personer utan att bli trött.

MacTrac. Den mångsidiga, lättanvända traktorn som kan användas av alla.

"-Bilar som jobbar"

King Bore. Snöbladet för pick-up bilar som gör snöröjning till ett nöje.

-30 års jordbrukserfarenhet har lagt grunden för skapandet av våra unika maskiner. De är lätta att använda och kräver minimalt med underhåll. Det har varit grundtanken då vi vill bidra till ett hållbart och långsiktigt jordbruk. Maskinerna produceras i Alunda 3 mil öster om Uppsala. Vi vet att kvalite är A och O och därför har vi valt alla material med omsorg. Maskinerna får inte gå sönder när man behöver dem som bäst!

 Mapro Systems
värdegrunder

Våra maskiner arbetar på en global marknad och finns i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland, England, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Senegal, USA, Japan och Australien.

På verkstadsgolvet

I Alunda Uppland bygger detta glada gäng våra unika maskiner.
-Svensk uppfinning - Svensktillverkad = Kvalité

Sverige

Vi vill passa på att tacka några av våra sammarbetspartner som varit med och stöttat Mapro Systems inonnovationsresa. Tack!

  Boka ett möte med Mapro Systems!  

Du kan komma till oss och se och provköra våra maskiner  i mån av tid.